Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Impresszum

Impresszum

 

A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:

Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt.

7632 Pécs, Kertváros u. 2.

Telefon: +36 72/526-894

Fax: +36 72/ 526-893

e-mail: titkarsag@enviroinvest.hu

Adószám: 22796176-2-02

Copyright © Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt.

Minden jog fenntartva.

 

 

Jogi nyilatkozat

 

Általános felhasználói feltételek:

1. Bevezető

1.1. A kereskedelem.enviroinvest.hu internetes webhelyet működtető Enviroinvest Zrt. a webhely használatával kapcsolatban az alábbi tudnivalókat hozza az webhely látogatóinak tudomására.

1.2. A webhely használatára vonatkozó általános feltételek valamennyi regisztrált és nem regisztrált látogatóra kiterjednek.

1.3. A webhelyre belépő látogató tudomásul veszi az általános felhasználói feltételeket.

1.4. Azon személyek, akik ezen feltételeket nem fogadják el, a webhelyet nem látogathatják.

1.5 A kereskedelem.enviroinvest.hu látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására.

 

2. Szerzői jogi feltételek

2.1 A kereskedelem.enviroinvest.hu weboldalon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az üzemeltető szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi és az üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

2.2 A kereskedelem.enviroinvest.hu weboldal tartalmának a fentieken túlnyúló többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként a kereskedelem.enviroinvest.hu weboldal tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a kereskedelem.enviroinvest.hu weboldal bármely elemének hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele, mindaddig amíg a kereskedelem.enviroinvest.hu weboldal valamelyikére mutató linket tartalmazó weboldalon (linkelő weboldal) a harmadik személy felhasználó közvetlenül a kereskedelem.enviroinvest.hu weboldalra mutató link mellett jól láthatóan elhelyezi a kereskedelem.enviroinvest.hu nyitóoldalára (kereskedelem.enviroinvest.hu/) mint az adott link megjelölt forrására mutató linket is (a "forrás: tanacsadas.enviroinvest.hu" megjelölés feltüntetésével), és ezen link megfelelő működéséről, hozzáférhetőségéről folyamatosan gondoskodik.

2.3 A webhely valamennyi tartalma szerzői jogi védelem alá esik. A webhely részben vagy egészben történő felhasználása, reprodukálása, annak bármely elemének másolása, más webhelyre való betöltése, keresőrendszerbe, vagy egyéb szolgáltatásba töltése kereskedelmi célból csak a kereskedelem.enviroinvest.hu írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

2.4 A webhelyen található dokumentumok, grafikák, szolgáltatások bemutatása, egyéb megjelenések információszerzésre, tájékozódásra alkalmasak, kizárólag személyes célokra használhatóak fel.

2.5 A személyes céllal megvalósított másolás, nyomtatás, egyéb módon történő felhasználás esetén is csak a forrás megjelölése mellett jogszerű.

2.6 A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják, amelyek nem használhatóak fel a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül.

 

3. Tartalmi felelősség

3.1 A kereskedelem.enviroinvest.hu honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Enviroinvest Zrt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A kereskedelem.enviroinvest.hu törekszik arra, hogy szakmailag koherens, aktuális és érdeklődésre számot adó anyagokat, hirdetéseket tegyen közzé.

 

4. Egyéb feltételek

4.1. A kereskedelem.enviroinvest.hu  törekszik arra, hogy a webhelyen megjelenő információk, oldalak, igénybe vehető szolgáltatások minden időpontban a látogatók, felhasználók rendelkezésére álljanak.

4.2. A kereskedelem.enviroinvest.hu  fenntartja azt a jogot, hogy a jelen felhasználói feltételeket részben vagy egészben módosítsa. A webhelyen a mindig aktuális szabályzat jelenik meg.

 

 

Észrevételek

 

Észrevételeit a titkarsag@enviroinvest.hu e-mail címre várjuk.

 

 

Honlap készítője

 

A honlapot a Scenedesign Kft. készítette.

http://arculateshonlapkeszites.hu/

 

 

 Enviroinvest Zrt. az MTI hírfelhasználója.

  

 

    Az Enviroinvest Zrt. az MTI hírfelhasználója.